De illustere Zeebeermin is een gevoelig en delicaat wezen enerzijds en een woeste, alles verscheurende carnivoor anderzijds.

Ik ben Lonneke van Oostveen (Zaandam, 1978) autodidactisch schrijver, coupeuse in opleiding, kattenvrouwtje en het meisje van Coert. Ik stond vol in het leven met een veelbelovende carrière als online content goeroe bij PayPal, toen ik in 2014 nogal onverwacht crashte. Oorzaak was een onsacraal en ontnuchterend trio van leed, sores en ziekte. Op de bodem van deze put kwam de realisatie dat verandering een noodzaak was. Vanuit die gedachte startte ik met de fundering voor mijn missie in het verdere leven: werk wat niet als werk voelt. Zeebeermin is geboren uit de wens om mijn brood te verdienen met datgene wat ik het leukst vind om te doen: creatief bezig zijn. Elke dag weer.

Schrijvende over de harde randjes aan de zachte kanten van het leven zoek ik mijn weg. Onderwerpen als geluk, liefde en zelfontplooiing staan centraal. Spiritueel met rauwe humor, eerlijk, direct, fris en verhelderend. Maar ik kan ook prima over zoete liflafjes schrijven, ik ben een essayerende prostituee, betaal mij en ik schrijf whatever you want, baby! Neem met onderstaand formulier contact op voor vragen of mogelijkheden. Ik schrijf altijd veilig…